en / nl / sk / be

Cloud & SaaS

Het verlagen van kosten en benodigde resources zijn onder andere redenen om op zoek te gaan naar IT-oplossingen die aangeboden worden in de vorm van SaaS (Software as a Service). De cloud infrastructuur zorgt ervoor dat wij onze diensten 24/7, zo veilig en schaalbaar mogelijk kunnen aanbieden aan onze klanten.

 • Wat is SaaS?

  In dit software distributiemodel wordt de software centraal gehost en als “pay per use” dienst aangeboden.

 • Wat is Cloud hosting?

  De diensten en infrastructuur worden op flexibele wijze, online gehost waardoor de oplossingen op betrouwbare en schaalbare wijze aangeboden kunnen worden.

Onze cloud expertise

 • Advies

  We gebruiken de cloud als hosting optie voor een groot aantal applicaties en web-based services en adviseren onze klanten over de beste inrichting van hun huidige en nieuwe architectuur.

 • Inrichting

  Wij zorgen voor een optimale cloud-inrichting, waaronder een passend security framework, user management model, data backup en de installatie van (Davinci) producten.

 • Beheer

  Onze klanten kunnen ervoor kiezen om het volledige beheer van hun cloud-infrastructuur uit te besteden aan ons gecertificeerde Cloud team.

SaaS producten die wij aanbieden

 • BisBKR is een standaard oplossing voor het automatisch toetsen bij BKR. Door het gebruik van een slimme matchingfunctie is BisBKR in staat om geautomatiseerd te toetsen: alleen de kredieten van de persoon met de juiste kenmerken worden teruggegeven. Dit resulteert in een efficiënter proces, voorkomt handwerk en eventuele fouten.

  Lees meer

 • DocStreet is een geavanceerde SaaS oplossing waarmee documenten uit het krediet- en hypotheekaanvraagproces, automatisch geanalyseerd en verwerkt worden. Met ondersteuning van DocStreet wordt de verwerkingstijd van een hypotheekaanvraag teruggebracht van 20 dagen naar enkele minuten.

  Lees meer

 • De Close Suite is een geavanceerde mid- en backoffice oplossing die ervoor zorgt dat verschillende kredieten en hypotheken vanaf het moment van aanvraag tot en met (bijzonder) contractbeheer digitaal verwerkt worden. De oplossing en de modules zijn volledig cloud enabled en worden geleverd als (gecertificeerde) SaaS oplossing.

  Lees meer

Waarom SaaS?

 • Variabel kostenmodel (pay-per-use) waardoor er minder initiële investeringen zijn

 • Hoge performance vanwege schaalbaarheid

 • Geen eigen systeem-, software,- en infrastructurele verplichtingen meer

 • Lagere kosten voor klanten (ten aanzien van hardware en capaciteit etc.)

 • Volledige Managed Services door Davinci

 • Flexibiliteit vanwege workload en huidige eisen


Security & compliance

Amazon Technology Partner

Davinci heeft in Amazon Web Services (AWS), toonaangevend leverancier van cloud oplossingen, een geschikte partner gevonden voor het hosten van haar services. De keuze voor AWS is gebaseerd op de kwaliteit (betrouwbaarheid) en veiligheid van de aangeboden diensten en services.

AWS voldoet als cloud leverancier aan de huidige gestelde beveiligingseisen en wetgeving voor Nederlandse financiële instellingen. Hiervoor zijn speciale contracten opgesteld met AWS omtrent de bescherming van gegevens. AWS is één van de cloud leveranciers die toegestemd heeft met het recht tot inspectie (right to examine) op te nemen in de contracten, wat essentieel is om goedkeuring van DNB te krijgen voor het leveren van diensten aan financiële instellingen. Lees meer.

Data Bescherming

Bij het gebruik van cloud diensten heeft data bescherming de hoogte prioriteit. Als toevoeging op de standaard technische en juridische bepalingen waarin AWS voorziet in de bescherming van gegevens, zijn aanvullende contractuele afspraken gemaakt om de gegevens die met onze diensten verwerkt worden, veilig te stellen. Onze diensten draaien op de AWS infrastructuur in Ierland en Duitsland.

SOC (Service Organization Control)

Doordat onze diensten veelal privacygevoelige data verwerken, hebben wij ervoor gekozen om BDO een audit te laten verrichten op onze processen en dienstverlening voor de SOC2 Type 2 Assurance rapportage. De rapportage geeft bestaande en potentiële klanten inzicht in de kwaliteit van de Managed Services die Davinci als SaaS aan de financiële sector biedt op het gebied van kredietverstrekking en administratie.


Vraag een demo aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze oplossingen? Maak een afspraak met onze consultants voor een demo.

Demo aanvragen