en / nl / sk / be

Davinci en Nationale Nederlanden slaan handen ineen

12 JULI 2018 –Nationale Nederlanden is onlangs succesvol overgegaan op de Close Servicing backoffice software van Davinci

Met de ingebruikname van deze SaaS oplossing kan Nationale Nederlanden de beheerprocessen die samengaan met hypotheken nog nauwkeuriger en efficiënter uitvoeren, waarbij ook de foutgevoeligheid in de uitvoering van elk proces aanzienlijk daalt.

De laatste migratie in het nog lopende project staat gepland voor oktober 2018. Met de laatste migratie zal het huidige backoffice systeem HOMES, dat destijds in-house werd ontwikkeld, volledig plaatsmaken voor de cloud software van Davinci. Het Close pakket werd via een specifieke adapterlaag naadloos geïntegreerd met de rest van het NN software landschap. Deze NN-adapters, de hoge mate van configureerbaarheid en de uitgebreide standaard software functionaliteit zorgen ervoor dat de NN hypothekenportefeuille op een optimale manier beheerd wordt.

Over Close Servicing
Close Servicing ondersteunt alle beheerprocessen vanaf de aanvang van de hypotheek tot de laatste betaling. Zowel de periodieke, terugkerende activiteiten zoals het berekenen en in rekening brengen van rentes en termijnbedragen, als de incidentele activiteiten zoals vroegtijdige vooruitbetalingen of tussentijdse renteherzieningen worden uitgevoerd in de contractadministratie en de financiële subadministratie van de oplossing. Alle achterstands- en intensief beheersactiviteiten zijn opgenomen in de module Close Credit Manager.