en / nl / sk / be

iMIS Davinci verder onder nieuwe naam Konnekted

22 JANUARI 2019 - Naast een bewezen track record en onderscheidende resultaten en oplossingen binnen de financiële dienstverlening zijn wij met meer dan 25 jaar ervaring dé partner voor non-profitorganisaties op het gebied van relatiebeheer, fondsenwerving en marketing automation. Dit hebben wij als enige Nederlandse implementatiepartner van iMIS altijd gedaan onder de naam Davinci. Vanaf heden gebeurt dit onder een eigen, zelfstandige naam: Konnekted.

Duidelijkere positionering
Davinci heeft zich de laatste jaren steeds meer gericht op het leveren van haar eigen softwarediensten voor het verstrekken en beheren van consumptief krediet en hypotheken. Met de introductie van het label Konnekted kiest Davinci voor een duidelijkere positionering van de engagement management oplossing. Directeur Alwin van Dijk van Davinci licht toe: “De aparte, dedicated naam biedt duidelijkheid voor iedereen. Voor onze iMIS klanten een herkenbare, passende naam alsmede voor onze klanten in de financiële dienstverlening.”

Wat betekent dit?
Los van een andere naam en bijhorende nieuwe website en huisstijl, verandert er helemaal niets. Konnekted is en blijft 100% dochter van Davinci. Ook de dienstverlening blijft ongewijzigd.

Over iMIS en Konnekted
Engagement management platform iMIS20 van Advanced Solutions International (ASI) wordt wereldwijd al door zo’n 4000 non-profit instellingen gebruikt ter ondersteuning van relatiebeheer en content management. iMIS20 ondersteunt de leden- en donateursadministratie in een naadloos geïntegreerd cloud-based systeem met functies zoals online fondsenwerving, communities, evenementen en een webshop. Daarmee kunnen leden, donateurs en vrijwilligers sneller, beter en tegen lagere kosten betrokken worden bij de organisatie. Kijk voor meer informatie op www.konnekted.nl