en / nl / sk / be

Corporate Recruiter (24-32 uur per week)

Heb jij ervaring met het werven en behouden van gepassioneerd (ICT) talent? En wil je die ervaring inzetten om Davinci, een innovatieve en groeiende FinTech, als werkgever op de kaart te zetten? Dan passen wij misschien wel heel goed bij elkaar!

OVER DE FUNCTIE

Wat je op een feestje vertelt dat je doet:
“Ken je het principe ‘vraag en aanbod’ bij elkaar brengen? Daar ben ik meester in! Ze noemen mij ook wel de matchmaker.”

Wat je echt doet:
Het betreft een nieuwe functie binnen Davinci en dat betekent dat je veel ruimte hebt om daaraan je eigen invulling te geven: jij kan het verschil maken en Davinci als werkgever op de kaart zetten! Jij begrijpt de arbeidsmarkt voor met name ICT professionals als geen ander, weet wat deze professionals zoeken in een nieuwe werkgever én hoe deze groep het beste te bereiken is. Je professionaliseert ons wervingsproces, stelt de recruitment- en employer branding strategie op en zet deze om in concrete acties, zoals searching en het opbouwen van talentpools. Je bent dus verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces.

In je rol van Corporate Recruiter bouw je uiteraard strategische relaties op met studieverenigingen, universiteiten, externe bureau’s, onze eigen hiring managers en werk je veel samen met de marketingafdeling. Je maakt onderdeel uit van het HR team en rapporteert aan de HR Manager.


OVER ONZE NIEUWE CORPORATE RECRUITER

Je voelt je helemaal thuis in een hands-on organisatie met hoogopgeleide professionals. Je bent een echte dienstverlener en bent goed in staat prioriteiten te stellen en zelfstandig aan de slag te gaan. Verder beschik je over:

 • tenminste 4 jaar werkervaring als recruiter (kan ook aan de bureauzijde) en heb je affiniteit met de arbeidsmarkt voor ICT-professionals;
 • veel enthousiasme en ben je extern gericht (een echte netwerker);
 • een flexibele instelling, je kunt organiseren als de beste en toont veel initiatief;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • minimaal HBO/WO werk- en denkniveau.

OVER WAT WIJ BIEDEN

 • Ongekend goede werksfeer met de allerleukste collega’s
 • Legendarische jaarplanweekenden waarop zowel gewerkt als gefeest wordt
 • Veel eigen verantwoordelijkheid
 • Platte en informele organisatie waar hippe sneakers en spijkerbroeken welkom zijn
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling, maar je moet er zelf proactief mee aan de slag
 • Werken met internationale collega’s in België en Slowakije
 • Natuurlijk geld! En 25 vakantiedagen, mits je belooft terug te komen

BEN JIJ DE CORPORATE RECRUITER DIE WIJ ZOEKEN?

Solliciteer dan door je CV en motivatiebrief uiterlijk maandag 17 december a.s. te sturen naar solliciteren@davincigroep.nl of neem voor vragen contact op met Jolanda Kuipers, HR Advisor, via: 020 550 3750.


SOLLICITATIEPROCEDURE

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en aansluitend een arbeidsvoorwaardengesprek. Alvorens een kandidaat in dienst kan treden, gaan wij de referenties van de kandidaat na, toetsen wij de echtheid van de diploma’s en de identiteitspapieren en vragen wij een verklaring omtrent gedrag.


OVER DAVINCI

Wij zijn succesvol en groeien! Wij zijn een ervaren softwareleverancier en ICT-adviesorganisatie met een duidelijke focus op de totale lifecycle van consumentenkredieten, zowel consumptief als hypothecair: een échte FinTech organisatie. Onze software bieden we in de cloud als SaaS-oplossing aan. Voor sommige branches is dat heel gewoon, voor de financiële dienstverlening vooruitstrevend. Wij onderscheiden ons door onze hoogwaardige software altijd te leveren in combinatie met de business kennis en scherpe blik van onze consultants. Ruim 200 hoogopgeleide professionals werken vanuit Amsterdam, Antwerpen (België), Bratislava en ┼Żilina (Slowakije) intensief, via de Agile methode, met elkaar samen aan het beste resultaat voor onze klanten. Kom jij ons team versterken?

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste vacatures, evenementen of ander nieuws van Davinci? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Linkedin

 

Startdatum: z.s.m

Locatie: Amsterdam

Jolanda Kuipers

HR Advisor

+31 (0)2 05 50 37 50
solliciteren@davincigroep.nl
LinkedIn

Davinci is een Europese FinTech organisatie waarbij innovatie, eigen initiatief en betrokkenheid voorop staan. Wil je meer weten over werken bij Davinci, lees dan onderstaande blogs.

“Het leuke is, door de constante ontwikkelingen is ons werk eigenlijk nooit af, het kan altijd beter!”

Gerben Dambrink

Informatieanalist Davinci Amsterdam

Lees blog

Het onmogelijke mogelijk maken geeft energie!

Christiaan van der Kloet

Product Owner DocStreet Davinci Amsterdam

Lees blog

Bij Davinci krijg je veel verantwoordelijkheid, waardoor je in een korte tijd veel kan leren.

Sitah Sosrosuwarno

Stagiair Marketing en Communicatie

Lees blog

Opvallend is de betrokkenheid, gedrevenheid en zelfstandigheid.

Annemarie Verver

Consultant Davinci Amsterdam

Lees blog

"Het geeft me een voldaan gevoel om mijn kennis hier in Peru te kunnen inzetten om mensen vooruit te helpen."

Jelmer Griepink

Consultant Davinci Amsterdam

Lees blog