en / nl / sk / be

Informatieanalist bij Davinci: verantwoordelijkheid en vooruitgang

"Het leuke is, door de constante ontwikkelingen is ons werk eigenlijk nooit af, het kan altijd beter!"

Gerben Dambrink

Informatieanalist Close & BisBKR

 

Om gelijk maar even te beginnen met de vraag die mijn collega Christiaan mij stelde: de goede sfeer bij Davinci in combinatie met een uniek product, maakte waarom ik ruim een halfjaar geleden bij Davinci begon als informatieanalist. En dat bevalt goed!  

Veel klantcontact en snel schakelen 

Als informatieanalist voor Close Origination (onze mid-office) voor consumptief krediet en BisBKR, is het mijn taak om verbeteringen te inventariseren, zowel vanuit de klant als vanuit ons generieke product, de impact van deze wijzigingen in te schatten en te analyseren hoe we de wijzigingen in onze generieke oplossingen kunnen inpassen. Dat betekent dus: veel klantcontact en snel schakelen. Maar ook, samen werken aan een steeds beter en optimaler proces; het gebeurt regelmatig dat klantwensen ons generieke product doen verbeteren. Het leuke is dat ik de vertaalslag maak tussen business en ICT en dat ik elke dag werk aan een puzzel die opgelost moet worden – erg uitdagend! Wat mijn functie daarnaast erg leuk maakt is de hoeveelheid verantwoordelijkheid en vrijheid die ik binnen mijn functie krijg. Daardoor voelt de oplossing echt als een beetje van mijzelf.  

 

Open en informele sfeer

Wat ik heel typerend vind voor Davinci is de open en informele sfeer: je kunt bijvoorbeeld naar iedereen toestappen, inclusief de directie. Daarnaast vind ik het leuk dat contact niet beperkt blijft tot je eigen team of afdeling, maar dat er veel gemixt wordt tijdens de gezamenlijke lunch, jaarplanweekenden en andere uitjes. Ik ervaar een groot gezamenlijkheidsgevoel, ook met mijn collega’s in Antwerpen en Slowakije. Wat ik verder opvallend vind is dat Innovatie een belangrijke plek binnen het bedrijf heeft: kansen zien en nieuwe dingen gelijk uitproberen, bijvoorbeeld zoals we gedaan hebben met de digitale ondertekening van een aanvraag. Dit zorgt voor een beduidend sneller, efficiënter en betrouwbaarder proces.

Letterlijk in de cloud! 

Mijn meest bijzondere Davinci moment is de parachutesprong die ik met mijn team won bij de Davinci Innovation Award tijdens het jaarplanweekend op Texel. De weken voorafgaand aan het weekend had mijn team hard gewerkt: van het uitdenken van het concept, tot de presentatie in de vorm van een video waarbij we klanten geïnterviewd hebben. Het harde werken werd beloond met de eerste prijs – een parachutesprong! Super gaaf, wat een ervaring!

What’s next?

Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en steeds beter te worden in wat ik doe. Dit is vooral in de breedte, aan de procesmatige en technische kant. Binnen Davinci wil ik mij blijven focussen op het efficiënter inrichten van processen en de klant daarbij zo goed mogelijk te helpen. Belangrijk is daarbij te blijven leren en vooral ook te innoveren. En het leuke is, door de constante ontwikkelingen is ons werk eigenlijk nooit af, het kan altijd beter!

Voor wat betreft deze blogs: ik draag het stokje over aan collega Peter Georgiev, Tweedelijns Supportdesk medewerker bij de Davinci Support Desk. Ik ben heel benieuwd naar de verdere uitbreiding van de DSD en hoe hij dat ervaart.

Wat is Close Origination?
Close Origination is een geavanceerde midoffice oplossing die ervoor zorgt dat aanvragen voor kredieten en hypotheken automatisch verwerkt worden. Het is een onderdeel van de Close Suite, de totaaloplossing die vanaf het moment van aanvraag tot en met (bijzonder) contractbeheer voor digitale verwerking zorgt. De oplossing is volledig cloud enabled en wordt geleverd als (gecertificeerde) SaaS oplossing. 

Wat is BisBKR?
BisBKR is een oplossing voor het automatisch toetsen bij BKR. Door het gebruik van een slimme matchingfunctie is BisBKR in staat om geautomatiseerd te toetsen: alleen de kredieten van de persoon met de juiste kenmerken worden teruggegeven. Dit resulteert in een efficiënter proces, voorkomt handwerk en eventuele fouten.

Spreekt jou dit aan? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer via https://www.davincigroep.nl/nl/werken-bij

Bekijk vacatures