en / nl / sk / be

Over ons

Wie wij zijn

Davinci innoveert de financiële dienstverlening door processen te optimaliseren. Handmatige verwerkingsacties in consumptief- en hypothecaire kredietprocessen worden geautomatiseerd door het gebruik van geavanceerde softwareoplossingen.

Onze kernwaarden

Innovatief

Wij brengen ideeën en technologie samen – wij bieden innovaties voor de wereld van morgen.

Resultaatgericht

Wij zijn gecommitteerd aan resultaat en vinden het niet meer dan normaal om net dat stapje extra te zetten voor onze klanten in het voorzien van pragmatische en toekomstvaste oplossingen.

Gepassioneerd

Wij kenmerken ons door onze toewijding aan klanten en no-nonsense mentaliteit. Maar wij zijn bovenal gepassioneerd over wat wij doen.

Onze geschiedenis

2019

Na een zeer geslaagde eerste editie van het Davinci FinTech event, organiseerde wij een tweede editie in Antwerpen. Hier stond onze nieuwe gespecialiseerde cloud dienst centraal, die gebruik maakt van Machine Learning en AI. Deze nieuwe cloud dienst heeft als doel om, in kader van een hypotheek met opnameperiode, volautomatisch geld uit te betalen op basis van een door de eindklant geüploade factuur.

2019

In juni 2019 organiseerde Davinci het eerste Davinci FinTech event in Mechelen, België. Op dit event vertelden wij over het automatisch verwerken van documenten, samen met Vesting Finance en Amazon Web services.

2017

Na het behalen van de SOC2 Type 1 Assurance heeft Davinci in mei 2017 ook de SOC2 Type 2 Assurance gerealiseerd na de audit door BDO.

2016

Davinci ontvangt een SOC 2 Type 1 certificatie na een audit door BDO. SOC2 is een – relatief nieuwe – internationaal gestelde norm die specifiek gericht is op diensten van IT serviceproviders.

2015

Samen met onze partner Amazon Web Services (AWS) zijn we begonnen met het leveren van onze software-oplossingen vanuit de Cloud als SaaS (Software as a Service).

2014

We hebben de Davinci Groep uitgebreid met financiële dienstverlener Finbetween (België) zodat wij onze klanten kunnen voorzien van complete, end-to-end software op het gebied van hypotheken en kredieten.

2009

Na een flinke groei in het aantal medewerkers en klanten werd het tijd voor een nieuw kantoor. Wij zijn verhuisd naar ons huidige kantoor bij de Amsterdam Arena, waarbij wij omringd worden door grote bedrijven uit de financiële dienstverlening.

2007

Onze vestiging voor software ontwikkeling in Bratislava (Slowakije) werd opgericht. Vijf jaar later werd het cloud center in Žilina geopend.

1991

Davinci werd opgericht aan de Van Diemenstraat in Amsterdam. Nadat we van een klein bedrijf met ca. 20 man tot een middelgrote onderneming met 50 man gegroeid waren, zijn we in 1999 verhuisd naar de Klaprozenweg in Amsterdam-Noord.

Onze kantoren

Vanuit onze vier vestigingen voorzien wij onze klanten van een groot aantal diensten waaronder softwareontwikkeling, consultancy, private cloud services en beheers- en onderhoudswerkzaamheden.

Onze ventures

In de afgelopen 25 jaar hebben we veel kennis en ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening, het notariaat en bij non-profit organisaties. Samen met onze business partners hebben we verschillende projecten opgezet, in de vorm van ventures.