en / nl / sk / be

SVn kiest voor complete Close suite Davinci

19 JULI 2018 – Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) heeft ervoor gekozen om haar volledige midoffice- en backoffice systemen te vernieuwen en daarbij gebruik te gaan maken van de complete Close Suite van Davinci. Een fantastische uitdaging voor Davinci, want SVn is de enige partij op de markt die hypotheken verstrekt voor meer dan 400 verschillende geldschieters aan duizenden consumenten.

SVn beheert fondsen voor volkshuisvesting voor gemeenten en andere overheden en kent daarbij veel verschillende en afwijkende soorten hypotheek- en leningsvormen. “Dit is wel even andere koek dan een verouderd IT-systeem bij een reguliere bank vervangen”, aldus directeur Alwin van Dijk. Een uitdaging die we zeker niet uit de weg gaan, want onze analisten en developers krijgen juist energie van dit soort complexe opdrachten. We hebben al langere tijd goed contact met SVn en zijn super trots dat zij ons het vertrouwen geven om dit project samen met hen aan te gaan.”

Over Close suite
Davinci is expert in het automatiseren van de gehele hypotheek- en consumptief kredietcyclus, waaronder het verwerken, beoordelen en beheren daarvan. Close ondersteunt alle beheerprocessen vanaf de aanvang van het krediet tot de laatste betaling. Zo kunnen de beheerprocessen op nauwkeurige wijze uitgevoerd worden, waarbij er minder noodzaak is voor handmatige acties in het proces. De oplossing en de modules zijn volledig cloud enabled en worden geleverd als (gecertificeerde) SaaS oplossing.