en / nl / sk / be

Wat wij doen

Onze expertise

Hoe wij werken

Wij zijn ervan overtuigd dat het voor het beste resultaat van essentieel belang is om nauw samen te werken met onze klanten. Daarom zijn wij voortdurend met hen in gesprek om onszelf en onze oplossingen te verbeteren en te innoveren.

  • Partnerships

    De klant is partner gedurende het gehele project – van begin tot eind.

  • Teams

    Ervaren, zelfsturende teams die het project gezamenlijk succesvol afronden.

  • Werkwijze

    Regelmatige opleveringen in korte cycli waardoor de klant altijd op de hoogte is van ontwikkeling en voortgang.

TECHNOLOGIEËN & CERTIFICERINGEN

Als onderdeel van onze strategie richten wij ons op de voortdurende doorontwikkeling en verbetering van onze Cloud diensten. Door het leveren van diensten vanuit de cloud spelen wij in op de wens van klanten voor enerzijds meer variabiliteit in kosten (pay-per-use) en anderzijds de garantie op hoge uptime en performance.

Amazon Web Services (AWS) is onze partner voor het hosten van de Cloud diensten. De AWS infrastructuur is ISO 27001, ISO 27018, SOC 1, 2 en 3, alsmede PDI DSS Level 1 gecertificeerd. Daarnaast heeft De Nederlandsche Bank (DNB) verklaard dat AWS voldoet aan de huidige gestelde eisen voor dergelijke services. Dit zorgt ervoor dat Nederlandse financiële instellingen, waaronder banken en verzekeringsmaatschappijen, hun technologische infrastructuur naar de AWS cloud kunnen verplaatsen. Davinci beschikt over een SOC2 Type 2 Assurance report voor haar cloud diensten.
LEES MEER over Cloud & SaaS